Ow yeah!! Ik heb mijn eerste CAL ontworpen…! :) En daar ben ik best wel een beetje trots op want het is meteen een flink project, het is namelijk een ingehaakte deken. Ik maakte de deken met een stoere aztec print die momenteel helemaal bij de laatste trends past. Deze CAL is anders dan andere CAL’s, je haakt namelijk steeds dezelfde steek en techniek, maar maakt een te gek patroon in de deken.

Hierbij alvast wat sfeerfoto’s zodat je een beeld hebt van de deken, het totale plaatje blijft nog even geheim :) Want het patroon komt in delen vrij op de website van La Maison Victor magazine. Uiteindelijk heb je dus zelf een hele hippe interieurdeken gehaakt! Ik ben zo benieuwd wie van jullie mee gaan haken en ik ben natuurlijk nu al nieuwsgierig naar het resultaat!

De zes verschillende kleuren die ik heb gekozen maken de deken niet schreeuwerig maar wel interessant en vrolijk! De kleuren van 2016 zitten erin verwerkt, bijv. okergeel en donker mintgroen :) Ik word echt helemaal happy van deze kleuren, maar je kunt natuurlijk elke gewenste kleur kiezen.

Ik wilde een deken ontwerpen die helemaal past bij de trends van nu, een deken waar je straks heel trots op bent omdat je hem gehaakt hebt. Maar waar je na het haken ook super blij met bent omdat hij echt een toevoeging is aan je interieur. Daarnaast kun je zo het inhaken echt onder knie krijgen. Het is een speciale techniek waarbij je met meerdere draden tegelijk haakt en daardoor te gekke patronen in je werk maakt. Daarnaast haak je meteen alle draadeinde weg in de deken en dat scheelt je veel afwerken na afloop. Heb je nog eerder ingehaakt kunnen deze tutorials je wellicht helpen, de toeren die je geheel in 1 kleur haakt (bijv. de eerste 7 toeren) kun je gewoon met 1 draad haken. Met deze techniek hebben je draden helaas steeds de neiging om in de knoop te gaan, dat is helaas niet echt te voorkomen. Het helpt wel om de draden om de zoveel toeren even uit elkaar te draaien.

Het eerste gedeelte van het patroon vind je HIER, ook vind je op de site van La Maison Victor een patroontekening die je kunt volgen. Elk hokje staat voor 1 vaste, je haakt steeds 1 losse om te keren en je houdt de hele deken het zelfde aantal steken aan als de opzet. Ik haakte met haaknaald 5 mm en raad je aan om de lossen met een grotere naald opzetten. Nog meer goed nieuws :) Ik mag namelijk van La Maison Victor één set garen voor de deken weggeven!! Wil jij deze stoere deken ook maken en in dezelfde kleuren als de mijne, laat dan een reactie achter onder dit bericht en wie weet hoor jij volgende week dinsdag wel dat je het pakket hebt gewonnen!



Wil je nu meteen beginnen en meedoen..? Sla dan snel het garen in in jouw favoriete kleuren want zeer binnenkort komt het eerste deel van het patroon online :) Ik heb in totaal 8,5 bollen ecru gebruikt (330 meter) en van elke kleur 1 bol (330 meter) en dat is incl. de franjes.



Fijne donderdag!
Liefs Lisanne

272 reacties op “Aztec print deken inhaken..!! (+ give-away)”

  1. margriet schreef:

    Wow Een Eigen CAL, wat gaaf. Gefeliciteerd.

    • Ditie schreef:

      Dit is echt een geweldig mooie deken!
      Hier mag je met recht erg trots op zijn!
      Wat zou het superzijn om garen te mogen winnen om dit mooie project te kunnen maken.

    • Ans van Beek schreef:

      Wat een prachtige deken en de kleuren zijn ook zo mooi.
      Ik wil wel een gokje wagen. Deze techniek nog nooit gedaan maar lijkt me leuk om te leren. Knap om zelf een deken te ontwerpen.

    • Natasja schreef:

      Dat heb je mooi ontworpen! Die zou mooi staan hier in huis…jouw kleuren zijn ook mijn favorieten dus een kans daarop sla ik niet af! Vast bedankt voor dit beeldschone ontwerp!

    • henriette schreef:

      leuk zeg ! lijkt me mooi om dieper op haken in te gaan…meer onder de knie te krijgen…!

    • Nell langras schreef:

      Gefeliciteerd met je eerst Cal deken,heel mooi van ontwerp en kleur.
      Is dit het zelfde als mochila haken,of juist niet?
      Haak je door beide lussen?
      Doe graag een gokje
      .groeten Nellebelle

      • Lisanne Multem schreef:

        Hi Nell, je haakt idd ook door beide lussen, alleen haak je nu natuurlijk niet rond :) Dus het is zeker anders dan bij de mochila look tassen. Groetjes Lisanne

    • Marieke schreef:

      Heel gaaf lijkt me om dit te maken! Ben altijd een brei-ster geweest (en nog wel hoor) maar me een tijd geleden op het haken gestort…….en wat is dat verslavend ?
      Ik vind je deken enorm gaaf geworden, zeker in die kleuren. Hoop dat je ons nog heel lang blijft inspireren!

    • Simone schreef:

      Hi Lisanne, wat een superdeken. Daar zou ik mijn schoondochter mee kunnen verrassen. Zijn precies haar kleurtjes!! ???

  2. caro schreef:

    ik zag hem al voorbij komen bij de veritas. Super! En helemaal iets nieuws om bij te leren want dat inhaken heb ik nog nooit gedaan maar zou het wel willen leren. Dus hierbij waag ik ook mijn kans op het pakket. Ik kijk ook al uit naar je boek!

  3. jose schreef:

    O wauw! Wat ontzettend gaaf, allereerst de eer om voor zoiets gevraagd te worden en om het dan ook nog gewoon te doen!
    En uiteraard ga ik graag meedoen, en al helemaal in die mooie kleuren!
    Ja, ik waag gewoon een klein gokje!

  4. Annemiek schreef:

    Wauw. Je eerste CAL met echt een te gek patroon. Tof!
    Eindelijk eentje in m’n straatje. Dank je wel :-)

  5. Lia schreef:

    Wederom een leuke actie. Mooie kleuren en ik zou het inhaken ook graag onder de knie willen krijgen, dus ik doe graag mee :-)

  6. Sophie schreef:

    Heel erg mooi die kleuren! En een gaaf patroon! Ik zou deze techniek graag willen leren en doe dus mee met je actie.

  7. Ingrid ter Beek schreef:

    Wat onwijs leuk Lisanne! Je deken ziet er erg mooi uit. Ik heb me voorgenomen om dit jaar meerdere nieuwe dingen te gaan leren op haak- en breigebied en dit inhaken is er een van. Lijkt me dan ook geweldig om het pakket te winnen en aan de slag te kunnen gaan.

    Groetjes,

    Ingrid

  8. Arianne Schenkelaars schreef:

    Ik doe heel graag mee, leuk patroon. Net de door jou ontworpen sjaals klaar, dus de deken ga ik graag haken.

  9. marlize van kats schreef:

    Ten eerste super gefeliciteerd met deze cal echt geweldig :).

    Mijn project is bijna klaar, deze cal zou super zijn als volgend project ;).

    Veel succes verder

    Marlize

  10. Marieke schreef:

    Dit ziet er heel mooi uit. Ik ben een ervaren haakster, maar deze techniek heb ik nog nooit gebruikt en zou ik graag willen leren. De kleuren zijn prachtig en passen precies in mijn interieur. Als ik zou winnen zou ik echt superblij zijn !

  11. Marion schreef:

    Geweldig mooie deken! Zo anders dan alle andere CALs. Mooie nieuwe techniek die ik heel graag wil leren.

  12. Laura schreef:

    Erg mooie deken! Ik waag een kansje!

  13. Liesbeth schreef:

    Na drie Draad en Praat sjaals ben ik wel weer toe aan iets nieuws! Maar wel iets van jouw hand, want daar wordt ik altijd erg blij van! Stoere projecten in prachtige kleuren…..
    Dus waag graag een gokje!

  14. Caroline schreef:

    Echt super gaaf Lisanne!! Hele mooie deken! Ik moet dat inhaken nu toch wel wat meer onder de knie gaan krijgen als ik dit zo zie..<3 xx Caroline

  15. Monica Beks schreef:

    Gaaf,ik waag ook een gokje,super mooi!

  16. Adriana schreef:

    Wat heb je toch een gave blog, en dan dit deken! Om verliefd op te worden! Stiekem vind ik deze veel leuker dan een andere Cal waar ik aan bezig ben… Dit deken is hip en trendy maar toch lekker ouderwets gehaakt, hoe gaaf! Ik zou heeeeeel graag dit pakket winnen zodat ik aan dit project mee kan doen!

  17. cindy schreef:

    Ik doe graag mee! Wat een supermooie deken! Nu maar duimen…..

  18. Wijke schreef:

    Ik heb je sinds kort ontdekt via IG en zie zoveel leuks voorbij komen. Ik doe graag mee met deze give away actie ??! Jouw resultaat is in ieder geval prachtig.

  19. Chantal schreef:

    Ik had al zo’n zin weer in een CAL, een nieuwe techniek maar kon niet kiezen uit alle CAL’s die er nu lopen…maar nu ben ik om! Hij is supertof Lisanne! Wat doe je het toch allemaal leuk en goed op het moment, je harde werken wordt beloond met veel leuke dingen die op je pad komen!

  20. Agnes schreef:

    Wow wat een superdeken. Ik vind de kleurencombinatie erg mooi. Helemaal mijn stijl…… En het inhaken is voor mij een nieuwe uitdaging. Dus behalve haken ga ik ook heel hard duimen!

  21. Jeanette Renting schreef:

    Gefeliciteerd met weer een nieuw patroon. Voor een superleuk blad ook nog.

  22. annerieke schreef:

    prachtig, dat is nu eens een project voor mij!!

  23. Sandra schreef:

    Gefeliciteerd met het ontwerp. Graag zou ik ook zo,n mooie deken maken. Het inhaken is nieuw voor mij dus een leuke uitdaging. Groetjes

  24. Annemarie schreef:

    Wauw! Wat een fantastische deken. Hij is supertof! Nog nooit ingehaakt, dus des te meer reden om mee te doen met deze give-away. Dus ik waag een gokje :)

  25. Jose schreef:

    Wouw; deze deken zou niet misstaan op mijn dochters nieuwe bed op haar nieuwe kamer…
    Het inhaken wordt een nieuwe uitdaging,want dat heb ik nog niet eerder gedaan!

  26. Wendy schreef:

    Wow, eens een CAL die anders is dan anders. Mooi gedaan hoor. En dat pakket winnen is natuurlijk ook altijd leuk. :-) Veel succes nog met het maken van je mooie dingen.

  27. Merel schreef:

    Hoi Lisanne, wat een mooie deken! Het zou een perfect project zijn om samen met mijn ergotherapeut aan te werken, om weer te gaan kunnen haken na al een jaar armproblemen! Ik doe dus graag mee met je actie.

  28. JoJo schreef:

    Deze deken is zo gaaf ik heb die al een paar keer voorbij zien komen en heb me voorgnomen dat ik die ga haken. Maar eerst even centjes sparen voor het garen. Dus ik wil dolgraag dit schitterende pakket winnen dan kan ik meteen beginnen en hoef ik niet tew achten totdat ik het zelf aan kan schaffen

  29. Nandi schreef:

    Jaaaaa, ik had het al aangekondigd! Super gave deken en jaaa die kleuren!!!!! Dit is echt een CAL waar ik gewoon helemaal kant-en-klaar aan kan beginnen. Niets meer aan doen! Gewoon braaf zitten en haken maar ;). Haha. Verder vind ik het heel tof dat dit echt een deken is die ik nog niet eerder heb gezien. Daarom doe ik dus super graag mee met je win-actie :D! Liefs, Nandi

  30. Marja schreef:

    Wat een leuke cal. Dit is helemaal mijn smaak. 2 jaar geleden ook begonnen met een cal maar al die verschilende steken mij allemaal veel te druk. Dus deze helemaal top !! Zou natuurlijk leuk zijn het garen te winnen. Groetjes @marjaschu

  31. Elise schreef:

    Wauw wat is deze deken mooi! Heeel graag zou ik hem voor mezelf gaan maken met de prachtige kleuren wol! Een feestje om mee aan de slag te gaan!
    Liefs Elise

  32. Lisette schreef:

    Natuurlijk loot ik heel graag mee, een hele mooie deken Lisanne!

  33. Patricia Caminada schreef:

    Ik ben dol op Aztec en indianen patronen en deze ziet er prachtig uit. En dat voor een eerste keer ! En deze techniek ken ik nog niet, dus wil ik dat gaan proberen. Ik loot graag mee :)

  34. Chantal schreef:

    Oh wauw, Lisanne wat gaaf zo’n mooie CAL deken. Ik doe graag mee met deze super Give Away. X Chantal

  35. Wat geweldig! En wat ziet het er leuk uit! Als echte CAL- liefhebster kan ik deze niet weerstaan. Inderdaad weer eens heel wat anders dan de geijkte CAL’s. Ik waag graag een kansje!

  36. Jorina schreef:

    Wauwww super gaaf ik doe graag mee!!

  37. Diana Spieker schreef:

    Hij is echt geweldig mooi! Eigenlijk de eerste cal waarvan ik zeg, die ga ik echt maken. Misschien niet nu meteen maar hij gaat gemaakt worden! Natuurlijk waag ik een kans mee. Bedankt voor de kans.

    Grt
    Diana

  38. Marieke schreef:

    Wow, wat een gave kleuren!

  39. Tertia schreef:

    Wat geweldig leuk, een cal! Ik ben gek op dekens haken ( voor als je dat nog niet wist ;-) ) Ik wil erg graag meedoen met je give away zodat ik deze mooie deken ook kan maken. De sneakpeaks zien er veelbelovend uit! Groetjes Tertia

  40. Ymkje schreef:

    wow door vind ik nou eens een echt mooie deken.

  41. Beerta Bosch-Wichers Hoeth schreef:

    Wat een bijzonder ontwerp! Ik wil wel het materiaal ervoor winnen. Hartelijke groeten, beerta

  42. Myran schreef:

    Gefeliciteerd met je eerste CAL. T was nooit echt mijn ding..een CAL maar dit is zo gaaf. Ik heb al eens de Wayuu techniek gebruikt in een tas maar voor een deken…why not!!! Heel.tof! Doe graag mee en wens jou echt super veel.succes met je eerst CAL!

  43. Tamara schreef:

    Mooie CAL heb je gemaakt!
    Het is voor mij een totaal nieuwe techniek, maar het lijkt me daarom extra leuk om te proberen!

    Groetjes,

    Tamara

  44. Mieke schreef:

    Wauw het lijkt me geweldig om te winnen! Vind het zo’n mooie deken geworden en ik wil ook wel zo’n mooierd op mijn bank. Je kunt nooit genoeg bankdekentjes hebben toch?!?

  45. Marloes schreef:

    Ik waag graag een gokje. Gefeliciteerd met je eigen cal deken.

  46. Marije Nieuwenhuis schreef:

    Prachtige deken in hele mooie kleuren! De kleuren staan prachtig in ons nieuwe huis op onze bank. Ik doe graag mee, dan kan ik deze eyecatcher in deze mooie kleuren haken!

  47. mamadammeke schreef:

    Ik doe héél graag mee! Ik ben al enkele dagen in twijfel om mee te gaan doen, maar als ik een pakketje win, dan kan ik niet anders he ;)

  48. Agnes Roos schreef:

    Wat een leuke CAL en zo anders dan andere CAL’s Ik waag zeker een gokje voor dit pakket.

  49. Fantastisch! Heerlijk hip dekentje. Zou ik t kunnen? Vast wel!

  50. Sophie schreef:

    owwww deze is zó leuk!! die kleuren zijn echt fantastisch, zou heel graag dit mooie pakket winnen en er op los haken :D

  51. Ann schreef:

    Wow wat een mooie deken die techniek wil heel graag leren want draadjes weg werken is niet zo mijn ding zeg maar. Nu mee doen met deze cal past niet helemaal in mijn agenda maar voor van de zomer ga ik hier zeker aan beginnen en dan kan ik het garen pakket daar natuurlijk goed bij gebruiken

  52. Astrid verduin schreef:

    Ojeh!! Zo gaaf en dan ook nog in mijn favorieten kleuren.Tuurlijk doe ik mee met deze te gekke Give a way.?

  53. Sara schreef:

    Deze kleuren passen perfect bij mijn dochter, als ik win zal ik dan ook de deken voor op haar bank, zodat kleindochter en zij ervan kunnen genieten.

  54. Marieke schreef:

    Ziet er mooi uit! De meeste CAL’s zijn niet echt mijn ding, maar deze zou echt heel mooi staan bij ons in de huiskamer :D

  55. Irma Klaasen schreef:

    Je wist de spanning goed op te bouwen, wat een schitterende deken!
    Kleurtjes zullen goed staan in mijn jongetjeshuishouden, goede mix voor voor beide partijen!

  56. Lia schreef:

    Hele mooie deken
    Super mooi gemaakt

  57. Emily schreef:

    Hey Lisanne,

    Wat een super gave deken. Een super mooie techniek en het lijkt me leuk om die te leren. Daarom doe ik super graag mee met je give-away. Deze deken zou super mooi staan in onze woonkamer, want hij past precies bij mijn moeder :-). Ik ga duimen.
    Fijne donderdag.

    Lieve groetjes,
    Emily
    (Casacreaemilia.blogspot.nl)

  58. Merel schreef:

    Deze deken zou heel goed passen in mijn studentenkamertje, vooral in deze kleurencombinatie! Ik waag dus een gokje en doe graag mee met deze give-away!

  59. annemarie schreef:

    wow wat een mooie deken en helemaal zelf bedacht ik doe het u niet na, graag zou ik het pakket willen winnen omdat ik het gewoon aan mezelf gun, bijna moederdag dus ,,,, ik duim, heel veel succes met misschien uw volgende ontwerp

  60. Angèle van Etten schreef:

    Hoi, superleuke deken, ik ben al vaker aan dekens begonnen, maar nooit afgemaakt. Deze deken zit vol afwisseling en uitdaging, die zou ik graag (af) willen maken?

  61. iman van der kraan schreef:

    momenteel ben ik weer even op het amigurumi-pad. Dekens haken vind ik eigenlijk leuker, maar het kost zoveel aan garen! Ik vind je kleurencombinatie en je patroon heel verrassend anders dan wat ik veel zie. Ik zou graag meedoen met je CAL!

  62. Marleen Vennix schreef:

    Gaaf Lisanne, eerst weer even afkicken van het breien,want dankzij jouw workshop vind ik dat ook echt superleuk. Ik zou graag een pakket winnen.
    Groeten ,
    Marleen Vennix

  63. Jessica huijsmans-boone schreef:

    Wauw wat een gaaf patroon voor een stoere deken en dat voor een 1e cal. Ik doe het je niet na. Je mag terrecht trots zijn! Ik zou natuurlijk ook heel graag dat gave pakket winnen om dit prachtexemplaar te maken voor op de kamer van ons zoontje.

  64. Kelly schreef:

    Hoe gaaf is dit! Een kei mooie deken, ik zag al wat sneak peeks voorbij komen ? Mooie kleuren, en zoals al je werken, echt van ‘nu’. Het lijkt me geweldig om deze techniek onder de knie te krijgen. Ik doe graag mee! Een mooie toevoeging aan mijn interieur!

  65. esther schreef:

    Deze deken is weer eens heel anders. Mooi zeg! Leuke techniek om kleuren on te haken, ik heb ooit een tas gemaakt, maar de deken is weer eens een hele nieuwe uitdaging. En dan helemaal als je het garen wint ;)

  66. Carla schreef:

    Oei wat een mooie cal deken. Deze zou ik graag willen winnen om hem voor een vriendin te haken die nu in het ziekenhuis ligt. Duim duim

  67. Angelique Boksman schreef:

    Wat een geweldig patroon ? ben gek op dekens en dit is weer een zo totaal anders als anderen….als ik niet win ga ik toch mee haken

  68. Helma schreef:

    Ziet er super gaaf uit! Ik heb ook nog met deze techniek gehaakt, maar het ziet er super uit. Ik zou de deken gaan haken voor m’n dochter die binnenkort weer op haar eigen gaat wonen.

  69. Thea schreef:

    Wat mooi! En zou heel gaaf op de kinderkamer staan?
    Ik doe graag mee!!

  70. Elleke schreef:

    Wauw, het ziet er heel mooi uit en ook zijn het hele mooie kleuren! Ik ben een beginnende haaker en zou graag deze techniek willen leren. Ik zou het graag willen winnen.

  71. stina schreef:

    Mooie kleuren combi zeg. En dat inhaken kan je zulke leuke patronen mee maken. Dus doe heel graag mee met je win actie

  72. Marieke schreef:

    Ik vind dit een prachtige deken..ik doe graag mee met deze Cal

  73. carina nuninga schreef:

    Wat een prachtige deken. Past helemaal om on terras. Echt weer wat anders. De techniek ken ik heel goed en is 1 van mijn favoriete technieken. Ik ben heel benieuwd en popel om hiermee te beginnen. Hartelijke groet
    Carina

  74. Laurien schreef:

    Oh wauw!! Ik ben echt compleet verliefd op deze stijl <3 Ik vind het een perfect deken voor als het 's avonds buiten wat kouder wordt! Daarom doe ik graag mee met je win-actie :)

  75. Nicole schreef:

    Wauw wat ziet deze deken er gaaf uit.

    Vind CALs over het algemeen helemaal niks. En doe dus ook nooit mee. Te schreeuwerig, te truttig.

    Maar deze ziet er zeer veel belovend uit, en zou graag mee doen.

    Echter even niet de finacien om materiaal aan te schaffen. En daarom zou ik graag een gokje wagen voor het prachtige pakket!

  76. Areen ter Harmsel-Guijt schreef:

    Het wordt tijd voor een trendy en stoer haakproject. Haken is hip en rustgevend om te doen. Ik als 28jarige ben daar graag ambassadrice voor met jouw gave cal!

  77. Linda schreef:

    Wat een gave deken. Waar ik natuurlijk graag kans op maak. Heb nu al zin om de deken te maken en dan in mijn nieuwe huis mee showen. Groetjes Linda

  78. coby schreef:

    Heb pas vorige week je site ontdekt. Heerlijk om mee te doen met deze hippe deken, dus ja ik zou graag dit pakket willen winnen.

  79. lisette schreef:

    Wow, wat een mooie CAL. Ik doe graag mee, want mijn dochter is helemaal weg van aztec.
    Zeker ook een mooi moment om de inhaak techniek te leren, alleen nog zorgen dat het een verrassing blijft. Ik doe dus graag mee met je Win actie

  80. Saskia schreef:

    CAL zijn aan mij wel besteed, en lees sinds kort hier mee dus JA GRAAG doe ik mee! Wat een toffe deken die wil ik wel op mijn bank hebben!

  81. jolande boom schreef:

    Super leuk! Ik hou ervan. Zeker deze mooie kleuren. Winnen is leuk maar wanneer ik pech heb ga ik deze deken zeker maken.

  82. Ramona schreef:

    Wauw, da’s een mooie deken! Die zou ik graag haken voor op mijn jongste zoon zijn bed….die slaapt sinds kort in een grote-jongens-bed en deze deken past prachtig bij het witte bed en de overige witte meubels. Toch wat kleuraccent maar niet te veel…..super!

  83. Tanja Maes schreef:

    Hallo,
    Wat is deze cal supermooi! En dan hebben we nog niet eens de hele deken gezien. Ik zet deze sowieso op mijn to-do-lijst! (Dus een gratis gatenvuller zou een supermooi cadeau zijn) Knap!!!!

  84. Renate Schouten schreef:

    Wat een mooie deken en wat een bijzonder mooie kleuren. Ik doe graag mee, ik heb ook nog nooit eerder meegedaan aan een CAL, al volg ik er wel een paar. Deze vind ik wel helemaal passen bij mijn bank en kan ik er lekker onder liggen als ik uit de slaapdienst komt. Mmmmmm, ik zie het al helemaal voor me. Groetjes Renate

  85. Jolanda schreef:

    Wat een mooie deken. Deze zou ik best wel willen haken voor mijn oudtante zodat zij het weer lekker warm heeft wanneer haar broer (voor wie zij zorgt) de airco weer heel koud wil hebben staan.

  86. Christa schreef:

    Wat een geweldige deken.ik ben nu al verliefd. Ik doe dan ook heel graag mee.

  87. Arina schreef:

    Wauwie…ik voel een dekenverslaving opkomen :) Nu al zin in om hier wat mooi’s van te maken! Ik hoop….

  88. Arja schreef:

    Wowwwww wat een prachtige deken, ik ben ook door het haakvirus gegrepen en dit zijn ook nog eens mijn kleuren.Ik doe dan ook graag mee, en wie weet..

  89. Koba Bouwman schreef:

    Te gek zeg! Een eigen ontwerp, wat zul je trots zijn! Mooie kleurtjes ook. Zou leuk zijn om net voor mijn 50e verjaardag bericht te krijgen dat ik deze mooie wolletjes heb gewonnen ;)

  90. Diane Olsthoorn schreef:

    Ohhhhw wat leuk…Na de lossen en vasten Cal ben ik in een gat gevallen. ..dus dit zou een leuke nieuwe uitdaging / bezigheid zijn….

  91. Selina schreef:

    Wat mooi! Ik doe mee. Ik hoop dat dit mooie garen naar mij toekomt om deze CAl te maken.

  92. Chantal kilian schreef:

    Erg leuk! Ik heb eindelijk een leuke cal gevonden voor 2016 dus ik ga zo en zo meedoen. ‘t zou nog leuker zijn om dan ook zo’n give away pakket te winnen

  93. Gusta Hooijkaas schreef:

    Gefeliciteerd met jouw Cal. Ga zeker meedoen.
    De deken is een plaatje en ik leer er weer wat bij , Wordt ik altijd heel blij van.

  94. Brenda vd Weerd schreef:

    Lijkt me super om deze deken te haken.
    Prachtige kleuren!
    ‘k Waag graag een kansje.

  95. Marion van steerteghem schreef:

    Oh wauw gaaf zeg . Wat geniet ik hiervan . Maar ik ga nog meer genieten als de cal begint want wil zeker meedoen . En het zou helemaal genieten zijn als ik het pakketje win. Wat word ik hier nu al vrolijk van. Groetjes marion

  96. Vera schreef:

    Ik vind de kleuren die je hebt uitgekozen prachtig! Ik hou van kleur, maar vaak vind ik de CAL’s too much, deze is juist rustig en daardoor komen het okergeel en donker mintgroen veel beter tot hun recht! Ik doe heel graag mee met de winactie, hoef ik meteen geen volgend project meer te kiezen maar kan ik met de jouwe aan de slag! Dat zou mooi uitkomen :)

  97. Elma roseboom schreef:

    Wat een mooie deken, eindelijk iets strak en modern. Heel. Fijn. Ik ben niet een van de jongste, boven de zestig, maar hou van hele moderne dingen. Ik vind veel een beetje tuttig, maar ja smaken verschillen. Ik doe graag mee.

  98. Sjoukje schreef:

    Wat een gave kleurtjes, die passen precies in mijn interieur! Ga zeker meedoen met deze CAL!

  99. Marieke schreef:

    Ja ik doe graag mee, voor deze te leuke cal!

  100. Renske schreef:

    Ik ben volgende week jarig. Dit zou een geweldig verjaardagscadeau zijn!

  101. Annick schreef:

    Beste Lisanne,
    Gefeliciteerd met je eerste CAL. Ik vind je deken erg mooi, helemaal mijn stijl. Ik doe graag mee met je actie, anders duiken we binnenkort weer de winkel in voor dit mooie garen.

  102. Ragna schreef:

    Wow deze is wel heel mooi. Het zou een uitdaging zijn om deze te mogen maken.

  103. eveline schreef:

    ohhh deze zou ik wel graag willen winnen……heb nog nooit op deze manier gehaakt maar vind deze deken de moeite waard om het te gaan proberen <3

  104. Ellen Swinnen schreef:

    Wat een fris, zomers deken! Mijn complimenten! Ik zou graag meedoen aan de give away want ik wou sowieso meedoen met deze cal om hem daarna cadeau te doen!

  105. Jackelien schreef:

    Prachtige deken! En helemaal uit 1 stuk, geen blokken aan elkaar haken, supertof om deze te winnen ?

  106. Jeannette schreef:

    Oh, wat stoer, een eigen CAL en dan met inhaken patroon, al die aparte steken vind ik te druk, dus deze is helemaal mijn smaak, en dan de kleuren !!!!!! Stuur hem maar ….. ;-}

  107. Ingrid van Kaam schreef:

    Wauw prachtig zeg. Het zijn ook wel mijn kleurtjes. Graag loot ik mee hoor. Kan ik lekker aan haken in de zon.

  108. Kristy | zooeyzo schreef:

    Oh, wat tof Lisanne, je eigen CAL! Mooie kleuren en wat een tof ontwerp met zo’n azteek print! Ik zou dolgraag het garen voor deze CAL winnen, zodat ik weer eens een keer eens iets voor mezelf zou kunnen haken! :)
    Groetjes!

  109. Astrid schreef:

    Wat een leuk nieuws, knap hoor om z’n deken te ontwerpen. Mijn lijstje wordt steeds langer?

  110. Marijke schreef:

    Wat een toffe deken, helemaal mijn kleuren! Ik waag graag een gokje om het pakket te winnen!

  111. Loele schreef:

    Wauw wat ontzettend mooi….die kleuren ook. Ik doe graag mee. Kan niet genoeg dekens maken. Ben er inmiddels aan verslaafd. Het inhaken lukt mij nog niet zo goed. lLijkt simpel maar niets is minder waar. Heb al eens geprobeerd met een tas maar toch maar weer even niet. Dit is nu een kans om het weer op te pakken.

  112. Joke schreef:

    Wat een gave actie en super kans. Misschien eindelijk de de duw om de drempel, om een deken te haken, over te gaan

  113. Susan schreef:

    Wauw, een nieuwe cal wordt een mooie deken,
    in aztec-patroon met dezelfde steken.
    Een aparte deken voor je interieur, met verschillende kleuren,
    En deze kan je winnen, het zal je maar gebeuren.
    Het garen kan je kopen of winnen, dat wordt heel hard duimen en bij verlies toch pinnen.

  114. Els de Vries schreef:

    Allereerst gefeliciteerd met uw mooie CAL. Ik wil heel graag meeloten.
    Gr Els

  115. Ingrid Danvers schreef:

    Wat een gave deken, Lisanne. Je ontwerpt zulke leuke en toffe patronen. Hip, stoer en helemaal jij! De kleuren zijn ook geweldig. Ik waag graag een kansje. Lieve groet, Ingrid

  116. Lotty schreef:

    Wauw wat een mooie deken! Heel leuk dat Aztekenpatroon en prachtige kleuren heb je gekozen! Ik waag ook graag een kans voor de give away. Lijkt me super om te maken voor mijn zoontje met zijn Zuid Amerikaanse roots (Peru) : )

  117. Truus Magdelyns schreef:

    Wat knap van je ontworpen.. Super hoor! Gefeliciteerd met de geboorte van je mooie CAL!
    Ik zou graag dit ook willen maken, dus kom op met het patroon, dan kan ik weer iets moois haken.
    Dit pakket winnen is helemaal hartstikke fijn, al is mijn kans hierop helaas maar reuzeklein!
    Succes allemaal!

  118. Monique Raben schreef:

    Het zou voor mij de eerste keer zijn om een cal te haken. Ik heb een burn out en voor mij is haken een therapie geworden. Wanneer ik haak kom ik toe aan mezelf en hoe gaaf zou dat zijn wanneer ik onder mijn eigen deken zouvkunnen zitten terwijl ik aan mijn haakwerk zit!

  119. Gitta schreef:

    Wat gaaf dat je een cal hebt ontworpen. En wat een mooi idee om het net even wat anders te doen.

    lijkt me tof om mee te haken.

  120. Natasja schreef:

    Wat gaaaaaf ook zijn dit mijn kleuren. En wat n eer kan deken call te mogen ontwerpen. Inhaken heb ik nog niet echt gedaan dis n echte uitdaging. Kan nie wachten om te beginnen. Van welk garen wordt ie eigenlijk gehaakt? Zie dat op m’n mobieltje niet.

    • Lisanne Multem schreef:

      Hi, het garen is van de Veritas, maar je kunt ook Stylcraft of zeemangaren gebruiken, of wat dan ook :) Alleen dan even goed de meters omrekenen. Groetjes Lisanen

  121. Hannie schreef:

    Wat een leuke deken echt van deze tijd ja,dat is eens iets anders alles een granny of strepen deken ook leuk maar dit vindt ik wel een speciale.gr. hannie.

  122. Eline schreef:

    Wauw wat een mooie cal! Een keertje wat anders! Ik ga duimen!!

  123. Caroline schreef:

    Ha☺, dat wordt een nieuwe uitdaging!
    Spannend…….maar ik ga mijn best doen☺.

    Die kleuren passen helemaal bij mij!
    Doe graag mee, voor een compleet haakpakket☺.
    Wat een leuke give-away!!

    Hele zonnige, gezellige dag toegewenst.

    Lieve groet, Caroline.

  124. Marieke schreef:

    Dit is wel supergaaf gedaan, heel erg knap! Daar moet erg veel tijd in zitten :)
    Ik zou het heel leuk vinden deze bollen te winnen!

  125. Vera Bregman schreef:

    Hey Lisanne, wat een super gaaf kleurig design! Gefeliciteerd!
    Je hebt btw echt super leuke posts iedere keer! Het lijk me echt super om zo’n mooi pakket te winnen, heb net m’n huidige project bijna af. Dus ik zeg kom maar op! Tijd om te leren inhaken?

  126. Heleen schreef:

    Leuke win actie mooie kleuren en tapastry haken is een leuke uitdaging. Ik maak graag een kans om te winnen :)

  127. Gerda Hartman schreef:

    Echt heel mooi. Zelf hou ik echt van kleur, integenstelling tot mijn oudste dochter. Dit zijn echt haar kleuren. En het zou super zijn als ik hem voor haar zou winnen. Past perfect bij de inrichting van het huisje waar ze in augustus, als ze trouwt, gaat wonen met onze lieve schoonzoon. Doe dus graag mee.

  128. Sandra Goldhoorn schreef:

    Wauw, wat een gave deken!! En supermooie kleuren. Ik haak zowieso mee, maar waag ook graag een gokje op het mooie garenpakket!

  129. Ingrid ten Hove schreef:

    Wauw, je eigen boek, en nu je eigen CAL. Wat tof allemaal wat je doet! Ik heb nog wel wat WIP’s, maar er kan er echt nog wel eentje bij ;)

  130. Marissa schreef:

    Wij gaan deze zomer een paar weken met onze camperbus op vakantie. Tijdens deze trip wil ik heel graag een deken haken. Hoe tof als dit jouw mooie deken mag zijn? Ik win hem graag!

  131. Annemiek schreef:

    Wow deze deken ziet er prachtig uit!
    Ik ben sinds een paar maanden ook haakfanaat en ik ga binnenkort verhuizen. Deze deken zou ik zeer goed kunnen gebruiken :)

  132. Marjolein schreef:

    Wauw, wat een gave deken. Wat een knap ontwerp! Ik waag een waagje mee!

  133. Willemieke schreef:

    Hoi,
    Prachtige deken. Die zal heel mooi bij mijn blauw gemêleerde bank staan.

    Groetjes Willemieke

  134. Nienke schreef:

    Hai Lisanne,

    Doe graag mee aan je give-away! Ik houd van nieuwe uitdagingen, dus deze techniek wil ik graag leren. En ik vind jouw ontwerp echt prachtig in deze kleurencombinatie!

    Groetjes,
    Nienke

  135. 'm(i)e' schreef:

    die kleuren vind ik erg mooi dus ja, ik doe graag mee !

  136. Maaike schreef:

    Wauw! Al een tijdje op zoek naar een leuk dekentje voor in mijn nieuwe huis. Ben nu aan het pixelhaken dus ook nog eens erg benieuwd naar deze techniek!

  137. Sjaan Lemmen schreef:

    Wat leuk. Een keer een heel ander ontwerp. Niet de aandacht bij de steek maar bij de kleuren en het ontwerp. Rustig en toch apart. Knap gedaan. Ik zou het super vinden om dit pakket te winnen.

  138. Tineke schreef:

    Wauw , dit is echt een heel andere call dan alle andere. Heel mooie kleurencombinatie heb je bedacht . Past echt bij jou . Wil m graag maken maar wacht even af of ik misschien een gelukkige winnaar word !

  139. Renske van Veen schreef:

    Jaaaa wat een gave deken! Ik verwacht mijn eerste kindje in juli en deze deken zou echt perfect passen bij de kinderkamer!

  140. Marije schreef:

    Wauw, ik vind dat je oprecht trots mag zijn op het feit dat je zo’n toffe deken hebt ontworpen! Ik zag hem vorige week al op de site van Maison Victor en ik vind hem prachtig. Fris, eigentijds en passend bij jou en je stijl. Ik kijk er naar uit om hem te gaan haken en ik zou hem met liefde haken met het garen uit je actie! :)

    Mocht ik het nou niet winnen en zelf hem met ander garen gaan haken, kan ik hem dan ook versmallen en wat moet het meervoud van de steken dan zijn? Dat kon ik niet echt vinden.

    • Lisanne Multem schreef:

      HI Marije, je kunt hem zeker ook versmallen. En er staat idd wat weinig info op de site van LMV, ik hoop dat ze dat nog gaan uitbreiden :) Mijn deken is in totaal 240 steken breed en daarover heb ik het patroon uitgeteld. Je kunt verminderen met 10 of 12 steken per x. Groetjes Lisanne

      • Marije schreef:

        Dankjewel! :) Dat is fijn om te weten, want het zou zonde zijn als ik hem versmal en dan ineens midden in een patroontje moet stoppen. ;) Dankjewel voor je antwoord!

  141. Mirjam schreef:

    Wat een gaaf project, de kleuren zijn prachtig en het patroon vraagt om meer!

  142. Janneke Mathijssen schreef:

    JAAA ik vind hem echt te gek!! Ik zoek nog een beetje een stagehaakproject, waar ik in mijn rustige diensten aan kan werken en deze deken is té gek! Dan heb ik meteen een herinnering aan deze hectische, maar onwijs leuke periode van afstuderen! Deze wol komt dus goed van pas! Ik ga zeker met het patroon aan de slag!!

  143. Jacelina schreef:

    Ohh… mooi hoor!! Gaaf om hiermee te kunnen haken. Alvast een verjaarskadootje voor mezelf over anderhalve week… Fris de zomer in met deze deken..

  144. Maaike schreef:

    Mooi, mooi, mooi, mooi….echt zoooo mooi! Wat lijkt het mij leuk deze deken te maken voor mijn nieuwe huisje… Fingers crossed!

  145. Chantal schreef:

    Mijn man zal wel zuchten… Nog een deken… Maar wat is hij mooi! En precies in de kleuren die ik in mijn huis wil.

  146. Jonne herens schreef:

    Ik krijg er helemaal een fijn gevoel van, het idee dat ik deze give away zou winnen!
    Na een paar maanden verbouwen in huis, met het einde in zicht; krijg ik sterk te behoefte om te haken.
    En HOE GAAF zou dit deken staan in ons verbouwde huis….!?

    Ik ben heel benieuwd!

  147. Hilde haakt schreef:

    Ik doe niet meer aan alle giveaways mee, maar deze zou ik toch wel heel graag willen winnen! Ik ben wel weer eens toe aan een groot project. Ben benieuwd naar het garen, en de deken ziet er erg mooi uit!

  148. Lianne schreef:

    Wow wat een leuke cal! Ik wil graag meedoen aan je giveaway, wat lijkt het me die leuk om te winnen. Zeker omdat je zulke leuke sneak preview laat zien in je Blog..

    Ik ben wel nieuwsgierig waar je al die inspiratie vandaan haalt. Ook voor je leuke andere patronen in je webshop. :)

  149. Judith schreef:

    Dit is eens een CAL die anders is dan alle andere!!! Wat een mooi en uniek ontwerp! Ik zou graag meedoen dus ik waag een dappere poging…

  150. Annet schreef:

    Hoi hoi!

    ‘s Nachts tijdens de borstvoeding speur ik het internet af naar leuke haakprojectjen en vannacht kwam ik wel een heel mooi project tegen: wat een prachtige deken! Daar mag je zeker trots op zijn. En je blog verdient ook complimenten! Ik kan uren zoet zijn met alles goed te bekijken en te lezen:) heerlijk en een tikkeltje jaloers;) liefs, Annet

  151. susan schreef:

    Wow, wat een mooie deken, en ook gave kleuren, ik doe zeker mee, om een kansje voor deze wol te winnen

  152. Laura schreef:

    Echt heel mooi!! Aparte techniek, ik wil m graag maken. Ik ben helemaal verliefd op de delen die je laat zien op de fotos !!

  153. Barbara schreef:

    Beste Lisanne, wat een prachtige deken: ontwerp, kleuren, helemaal te gek. Ik ding graag mee naar het mooie garenpakket en doe graag mee aan deze nieuwe uitdaging. Inhaken met de tapestry-methode heb ik niet eerder gedaan, maar wil dat wel al heel lang gaan leren. Dit is dus meteen een mooie gelegenheid om het echt te doen. Fijn weekend, groeten, Barbara

  154. evelyn schreef:

    Wat een gave cal! Helemaal anders dan anders en daar hou ik van. Eens een keertje geen grannys ;). Supertof! Ik wil het pakket natuurlijk graag winnen maar ga hem anders zeker meedoen!! Hou je ons ook een beetje op de hoogte?

  155. Karin schreef:

    Wow, wat gaaf een eigen cal. En super mooie deken in deze rustige kleuren.

  156. Emmie schreef:

    Echt heel mooi, wil hem ook wel maken,

  157. Tina schreef:

    Deze wil ik ook wel!
    Leuke kleuren en tof patroon!

  158. Martje schreef:

    Gaaf! Lijkt me een echte uitdaging om te leren inhaken. En dat zou toch leuk zijn met een gewonnen pakket :)

  159. Els Wynants schreef:

    Wow wat n mooie kleuren heb je gebruikt! Ik ben helemaal into mint en dat zit er ook tussen,zie ik ;) Hopelijk kan ik mee want ik zie wel moeilijke dingen voorbij komen zoals die pyramide haken… (Zich n beetje onwennig aan t voelen)

  160. Chantal schreef:

    Verliefd op deze deken!
    Prachtige hippe kleuren, hij zou heel mooi staan op de kamer van mijn zoon ?
    Ik doe graag mee aan de winactie ?

  161. Mingle-Mangle schreef:

    Super mooie deken, prachtige kleuren en een mooie aanvulling voor ieders interieur.
    Wij doen graag mee aan de Give-Away. Wie niet waagt wie niet wint ??
    Groetjes Mingle-Mangle

  162. Nanny schreef:

    Wat een mooie deken. Ik wilde eigenlijk stoppen met dekens maar hiervan wordt ik weer heel enthousiast. Je kan toch nooit dekens teveel hebben ??

  163. Annemiek schreef:

    ik waag ook een gokje voor mooie wol!

  164. Tina schreef:

    Cool! Ik doe mee :-)

  165. Yvette schreef:

    WOW, wat een te gek patroon, echt een unieke CAL!! Deze zou niet misstaan in ons huisje ;-) Ik vind het zo tof om te zien hoe jouw blog zich ontwikkelt en kijk uit naar je boek. Zou vereerd zijn om een echte Draad & Praat deken te winnen, ook al moet ik er zelf nofg voor aan de slag :-)

  166. Mamahaakt (Kim Knijpert) schreef:

    Super gave deken!!! Waarom heb ik die niet eerder gezien?
    Wil een deken voor op de slaapkamer van mijn zoontje. De meeste zijn toch heel “lief”. Deze is stoer en past perfect in zijn kamer! Doe dus heeeeeel graag mee! Want ik weet zeker dat hier 2 mensen heel blij van gaan worden… Morris & ik!
    Tot over 3 weken!
    Groetjes Kim (Mamahaakt)

  167. Leandra schreef:

    Wat een prachtige deken! Je mag super trots zijn op je werk!

    Ik doe graag mee met de give-away. Dan wordt het een deken voor mijn moeder, zij heeft nu al zo veel jaren tegenslag en kan dit zelf niet meer maken door een visuele beperking.

    Succes met alles en je blog blijft leuk!
    Groetjes Leandra

  168. Ingrid schreef:

    Oh, dat kan ik ook, makkie?, als ik het Garenpakket win!

  169. Silvia Postma schreef:

    Zoals altijd heb je weer een hele mooie creatie gemaakt. Vraag me af hoe lang je daar mee bezig bent? Maar ik zou dit graag willen leren. Dus ik doe graag mee met de give away!
    Groet Silvia

  170. Anneke den Heijer schreef:

    Wat een gave deken! Ik ga zeker meedoen met de cal. Lijkt me heel leuk om te doen. Ik doe graag mee met de give away.
    Groet, Anneke

  171. mirjam schreef:

    Wauw te gek, deze give-away zou ik wel willen winnen, mooie kleurencombi! Mag van mijn man geen wol meer kopen, maar winnen geldt niet toch :-)

  172. Sandra schreef:

    Verhip! Ik kom net terug van vakantie en dacht… ‘te laat’! Maar ik kan nog gewoon meedoen!
    Heel graag dus!

    Lieve groetjes,
    Sandra

  173. Margaret schreef:

    Gefeliciteerd met je eerste CAL. Gaaf ontwerp. Mooie kleuren om met een vrolijk gevoel deze prachtige plaid mee te haken. Het garen dat je toont heb ik nog niet eerder gezien. Kun je daar iets meer over vertellen?
    De CAL wordt vast een groot succes.

    Groetjes, Margaret

    • Lisanne Multem schreef:

      Hi Margaret, Het garen is van de Veritas, een warenhuis in België, alle info vind je op hun website :) Groetjes Lisanne

  174. Valerie schreef:

    Ik ben niet goed in woorden maar wel in haken. Toch zou ik ook graag mijn kans wagen. Duimen maar.

  175. Sanne schreef:

    Wat een gaaf project zeg! Ik heb nog niet eerder met meerdere kleurtjes gewerkt, maar ik wil het graag proberen, dus ik doe mee!

  176. Sabine schreef:

    Wauw! Wat een prachtige deken. Ik zou graag de garen winnen!

  177. Ilona schreef:

    Wat een toffe cal en wat een mooie kleurtjes. Ik ga hem zeker proberen te maken. En wil graag een kansje wagen op de mooie bolletjes wol.

  178. Shelly schreef:

    Mooi! Ik doe graag mee met de winactie.

  179. Lianne de Vries schreef:

    Oeh, ik zie nu pas je te gekke give away! Ik zou het inhaken héél graag een keer willen proberen. Nieuwe uitdaging, daarom doe ik graag mee!

    Groetjes
    Lianne

  180. Marleen Bogers schreef:

    Hey,
    Wat ontzettend gaaf zeg! Inhaken nog nooit gedaan maar ben altijd wel op zoek naar iets nieuws! En deze deken zou heel mooi in mijn nieuwe huisje passen als de verbouwing hiervan achter de rug is! Ga zo door, ik blijf je blog volgen, leuk!
    Fijne creatieve dag

  181. Michelle schreef:

    Lisanne wat een mooi ontwerp, helemaal van nu. wat zou het mooi staan in het huis dat we nu aan het bouwen zijn. Het zou helemaal super zijn om het garenpakket te winnen. Zo kan ik tussen het bouwen door ontspannen met een haakwerkje.

  182. Brigitta schreef:

    Wat een mooie CAL ik denk dat ik met deze kleuren en dit patroon eindelijk een woondeken heb gevonden waar mijn dochter blij van wordt. Ik doe dus ook graag mee met de give-away.

    Fijne dag, het weer is bar en boos, dus we kunnen lekker creatief zijn vandaag.

    groetjes
    Brigitta

  183. Marieke schreef:

    Wat een super toffe deken! Precies de kleuren van onze babykamer! Breien kan ik helaas niet goed maar haken wel! Zou het super leuk vinden om een dekentje in deze kleuren te maken voor de kleine in mijn buik :)
    Groetjes, Marieke

  184. Simone Groot Jebbink schreef:

    Oeh eindelijk een caldeken waar ik op voorhand al warm van word ? In het echt ist natuurlijk nóg beter?

  185. anja schreef:

    Prachtige deken, mooie kleuren, ik doe graag mee.

  186. Anneke schreef:

    Hoi Lisanne, watern prachtige kleuren. Mijn handen jeuken om aan deze CAL te beginnen. Dus …..wil ik heeeeel graag het garen winnen!

  187. Sabine Braxhoofden schreef:

    Wat een mooie CAL! Leuke kleuren ook! Ik waag een gokje voor de winactie.

  188. shandy schreef:

    Wat een mooie deken, die zou ontzettend mooi staan op de nieuwe kamer van mijn dochtertje. Dus hij staat op mijn to do list. En waag gelijk een poging op de winactie

  189. Willemine schreef:

    Wouw wat een mooi patroon en mooie kleuren! Ik doe mee!✌?️

  190. Ellen schreef:

    Gefeliciteerd met je ontwerp en de prachtige deken! Ook ik zou natuurlijk heel graag het prachtige garen willen winnen; ik zou er enorm blij mee zijn. Succes met je keuze en een fijne dag nog. Groet, Ellen

  191. Brenda schreef:

    Wat een cool patroon! De kleuren matchen helemaal bij mijn gele stoel :) Ik doe mee! Kan ik tijdens alle scriptie stress toch even ontspannen ;)

  192. pixiemiksalot schreef:

    Allereerst een dikke proficiat met je eerste CAL. Ik vind hem super, zowel de kleuren als de figuren erin.
    Doet me denken aan Ibiza, zon, strand en zie er Indiaanse invloeden in.
    Iets dat mij in een dergelijke sfeer brengt wil ik dan ook zeker maken. Ben op haakgebied in van alles thuis, maar dit is een techniek die ik nog niet eerder heb geprobeerd, ook omdat ik nog niet direct een patroon vond waarvan ik WAUW zei, tot nu dus!
    Mijn uitdaging voor 2016 zou ik zeggen.
    grtjs
    Inge Roosen

  193. Anja schreef:

    Wat een mooie kleuren en dekenndaar zou ik graag aan mee doen

  194. Kim van den Boogaart schreef:

    Wauw wat een mooie CAL, daar kun je trots op zijn. Ik ben sinds kort aan het haken en heb bijna mijn eerste omslagdoek af. Dit lijkt me een leuk projectje voor daarna en leer ik weer eens wat nieuws. Ook zijn de kleuren fantastisch dus ik zou heel erg blij worden als ik het win.

  195. Brigitte schreef:

    Hoi

    Wat leuk dat ik op de valreep van deze giveaway hoor!

    Ziet er erg lekkere wol uit. Ik waag graag mijn kans.
    Fijne week!

    Brigitte

  196. Sandra van Dalen schreef:

    Op de valreep ?… Wil ik een gokje wagen en zou m’n eerste grootte project worden…. Misschien heb ik dit keer een gelukje :)

    San xx

  197. NANDA schreef:

    Wow Lisanne, wat een gave deken en een eigen Cal. Ik ben om en ga hem meehaken. En wat zou het fijn zijn om het orginele garen te winnen!!

  198. Loes schreef:

    Hallo Lisanne, wat een prachtige deken! Ik haak nog niet zo heel lang maar wil toch steeds een stapje verder. Dit is een hele leuke uitdaging! Doe graag mee!

  199. Miranda schreef:

    Dit zou echt te gek zijn. Volg je net op instagram! Bijna krijg met mijn deeltijd studie. Nu tijd om zo’n super gaaf project mee te doen!

    Ik ga duimen!!!!

    Miranda

  200. Nina schreef:

    Wat een toffe deken!
    Ik ga meedoen met deze cal, voor het eerst vind ik een patroon echt leuk en het is voor mij een nieuwe techniek, dus dat maakt het extra leuk. Het zou super zijn om dit pakket te winnen!

  201. Merel schreef:

    Super leuk! Ik Waag een (win-)kansje! Op deze manier heb ik nog niet eerder gehaakt dus leuk om te leren! Liefs, Merel

  202. Marit schreef:

    Wat een gave deken en super mooie kleuren! Ik zou deze techniek graag willen leren :)

  203. Elizabeth schreef:

    Wauw! Ik doe graag mee!

  204. Wilma schreef:

    Stiekem wel een droom om ooit zelf ook zoiets te kunnen ontwerpen. Of van je hobby je werk te kunnen maken… en een deken in deze kleuren zou prachtig staan op onze mooie bank! Dus ik doe graag mee om kans te maken op deze mooie give away. Het lijkt immers nog lang geen zomer te worden dus dit is een heerlijk werkje voor binnen op de bank!

  205. Marjan schreef:

    Wow.. wat goed! En wat een mooie deken! Zou ‘m graag willen winnen, maken en er daarna onder willen kruipen ;-)

  206. gwen schreef:

    ik waag ook mijn kans! zo een cal-projectje heb ik nog nooit gedaan maar lijkt me wel ontzettend leuk! en met gratis garens net dat tikkeltje leuker ;)

  207. Iemke schreef:

    Erg mooi! De give away is hier erg welkom! Net bevallen dus kan gelijk invulling geven aan m’n verlof en de rustmomentjes………

  208. Leonie schreef:

    Wat een gave kleuren en orgineel patroon! Zou er graag aan willen beginnen, begin mei lekker vakantie, dus alle tijd…… Hoop ik ?

  209. Cecilia schreef:

    Prachtig…
    Ik doe heel graag mee,lijkt me ontzettend leuk..

  210. Lucie schreef:

    Wat een gave deken! En zo’n pakketje zou ik natuurlijk wel willen winnen ?

  211. Marjolein schreef:

    wat een leuke hippe en zo heel anders dan de andere deken is dit, ik zou heel graag meedoen met de give -away hoewel ik nooit iets win maar gewoon voor je weet maar nooit ;o) en ik ga ook je blog volgen zo blijf ik mooi op de hoogte van al je ontwerpen !
    hartelijke groet, Marjolein

  212. Eline schreef:

    Wat een gave deken!
    Al een week opzoek naar een patroon voor een deken voor in m’n nieuwe huis.. Nu is dit echt schitterend. En ook nog eens de juiste kleuren :)
    Dus ik doe mee!

  213. Annette Vooijs schreef:

    Hallo Lisanne,
    Ik lees je blogs altijd met veel plezier, gewoon om dat je heel herkenbaar schrijft en je projecten me qua kleur en stijl vaak aanspreken. maar de winactie had ik even gemist. Wat fijn dat je nog een herinnering poste op instagram.

    • Annette Vooijs schreef:

      Die poste ik per ongeluk te snel, wat zou dat leuk zijn; een mooi wolpakket voor een super gaaf nieuw project. Als ik mijn ogen dicht doe zie ik het al voor me; lekker in de tuin, hakend, beentjes omhoog, that ‘s life!!

  214. Esther Weststrate schreef:

    Wat een super gave deken! De bollen zouden erg welkom zijn om lekker te haken op deze regenachtige dagen.

  215. Annette de Jong schreef:

    Prachtige kleurencombinatie, zacht en stoer! Je mag er trots op zijn! Ik vind m ook prachtig! Ik geniet altijd van je foto’s op Instagram.
    Groetjes Annette

  216. Jorien schreef:

    Wauw wat een gaaf patroon! Eindelijk een echt hippe deken, kan m’n man ook niet zeuren dat het een oma-hobby is ;-) dus ik doe heel graag mee met de winactie! Daarnaast een leuke manier om een nieuwe techniek te leren. Dus win -win-win? :-)

  217. martine schreef:

    Wat een mooie deken met een gaaf patroon zeg!! Die ga ik zeker maken. Maar de kleuren zijn ook fantatisch. Mooie en warme kleuren. Ik doe graag mee. Zou nu al willen beginnen?

  218. Maartje schreef:

    Whoa, wat een toffe deken! Heb je mooi gedaan Lisanne ? Ik waag graag een gokje, ben reuze benieuwd naar dit garen en naar deze voor mij nieuwe techniek! Groetjes van Maartje

  219. Evelien Vandenheede schreef:

    Wauwwww… dit is echt prachtig!!! Ook ik zou heeeeeel graag willen winnen natuurlijk. Ik vind de kleuren ook fantastisch… wordt genieten…

  220. Ingrid schreef:

    Super coole deken. Wil ik zeker maken. En heel graag met gewonnen bolletjes wol ;-) Ik ga duimen!

  221. Eveline schreef:

    Wat een super gave deken! Dit is de eerste deken waarvan ik zeg dat ik die ook daadwerkelijk in mijn woonkamer zou willen hebben! Echt super leuk!

  222. Rianne schreef:

    Hee, wat gaaf zeg! Ik doe heel graag mee en zou het super vinden om dit pakket te winnen. Een mooie deken voor op de bank :)!

  223. Nienke L schreef:

    Wat een ontzettend stoere deken. Ik wil graag meeloten voor de te winnen bollen.

  224. Barbara schreef:

    Die mooie deken had ik voorbij zien komen maar deze Give-away niet dus op de valreep doe ik graag mee want ik wil deze deken heel graag maken voor een lieve vriend!

  225. Carolien schreef:

    Wat een mooie deken zeg! Ik heb nooit eerder mee gedaan met een Cal. Grotere projecten vind ik vrij lastig en durf er meestal niet aan te beginnen. Dit is misschien wel een mooie kans om te starten…! Graag ding ik mee met de prijs.

  226. Paulien schreef:

    Ik zou het graag winnen voor mijn moeder, zij is helemaal gek op haken en is mijn steun en toeverlaat! Ze doet zoveel voor ons dat ze dit zeker heeft verdiend!

  227. Desiree schreef:

    Hoi Lisanne!
    Wat een super gave deken.
    Die zou heel goed passen in mijn huis!!! Geweldige kleurtjes
    En een hele uitdaging om te haken. ?
    Groetjes Desiree

  228. José schreef:

    Wow, wat een mooie deken! Prachtige kleuren en een voor mij nieuwe techniek, die ik heel graag eens zou willen uitproberen!

  229. Caroline schreef:

    Geweldig mooi!
    Zou de eerste keer zijn dat ik met een call mee zou gaan doen!
    Ben een beginnende haakster en heb nog nooit zo’n groot project aamgedurfd☺️

  230. Carolien schreef:

    Wat een supergaaf patroon, en die kleurtjes, helemaal mijn kleurtjes. Ik waag graag een gokje!

  231. Nynke schreef:

    Wauw wat een mooie CAL!
    Leuke kleuren en fijn dat er eens een cal is die trendy is :)
    Ik ga een gokje wagen!
    Liefs Nynke

  232. Saskia schreef:

    Oooh prachtige kleuren, een mooie deken én een nieuwe techniek. Daarvan gaat mijn hartje sneller kloppen! Ik waag dus graag een kansje voor de give away. Xx

  233. Nelleke schreef:

    Oh wat issie gaaf en wat een toffe kleuren heb je gekozen. Ik doe doe graag mee met de winactie!

  234. Wat gaaf! Ik zoek nog een project voor mijn ziekenhuis periode in juni. Dus ik waag een kansje om een setje gratis te winnen, maar hoe dan ook dit patroon gaat gehaakt worden.

  235. gerda oudbier schreef:

    Wat een toffe winactie. Waag een poging. Wie weet:)

  236. nelleke schreef:

    Wat leuk! Eerst je boek en nu een cal! Jij hebt ook niet stil gezeten ;-)
    Ben heel benieuwd naar het inhaken en hoop de bolletjes voor je deken te winnen zodat ik volgende week mooi kan haken op de camping. Kan denk ik wel een dekentje gebruiken ;-)

  237. José Bakker schreef:

    Ow Yeah! Wat kleurrijk, origineel en hip! Zitten we straks toch nog Hip@Home!
    Ik moet nog inkomen in de termen als CAL, dubbele stokjes en heb maar 1 haaknaald, maar ik zie dat hier verandering in gaat komen. Ik ding graag mee en zit straks graag met Aztec plaid op de bank :)

  238. marjolein schreef:

    Dol op wolletjes! !!
    Deze kleurtjes zijn geweldig leuk! Ik heb eigenlijk nog nooit meegedaan aan een CAL maar telkens als ik iets langs zie komen word ik weer enthousiast. Eigenlijk bij alles wat met haken en garen/wolletjes te maken heeft…. #relax #ontspannen #creëren

  239. Karolien schreef:

    Apilou is zalig garen! En vind je deken supermooi die wil ik zeker en vast proberen in die mooie kleuren ?

  240. thea Nijman schreef:

    Ja zou heel graag die mooie bolletjes winnen!
    Prachtige deken gaat dit worden!

  241. Carolina schreef:

    Wat een mooie eerste CAL heb je ontworpen✨. Ik doe graag mee aan de win actie. Zou dan ook mijn eerste CAL zijn waar ik aan deelneem.
    Geen UFO’s of WIP’s meer liggen. Ik ben helemaal klaar om deze mooie uitdaging aan te gaan ?.

  242. Marit schreef:

    Ja, ik wil!

  243. Esther schreef:

    Jaaaaaaa! Deze cal zou ik wel willen maken met het mooie garen pakket! Gewoon omdat de deken mooi bij onze bank past ?

  244. Manon schreef:

    Whauw! Wat een mooie deken.
    De kleuren die zijn gebruikt passen precies bij onze meubels/accessoires in onze woonkamer. Gele, mint en blauwe kussentjes op onze grijze bank. De mooie hemelsblauwe klepsecretaire, old white kast en blauwe muur.
    Kortom ik zou hem graag willen winnen, zodat hij mooi combineert bij onze woonkamer en de bank op fleurt in deze koude, natte dagen in April :)!
    Liefsss

  245. Maaike schreef:

    Ohh deze is GAAF!!
    Ik doe DOLGRAAG mee. Want hoe TOF om een keer bezig te zijn met een totaal ander project, dat INHAKEN ♡♡♡

  246. Nathalie schreef:

    Wat super knap, ik doe het je niet na. Heel veel succes met al het moois dat je maakt!

  247. Jolanda schreef:

    Drie keer hoera voor je Cal, nu al verliefd op de zeegroene kleur, goed gedaan! Doe graag mee.

  248. Jannie schreef:

    Wat een prachtige deken. Die wil ik heel graag haken. Past mooi in mijn tuinhuisje. Ik zou heel graag het garen willen winnen. ??

  249. […] Het is zover, tijd om de winnaar van de 14 bollen wol voor de Aztec deken bekend te maken :) Er kwamen onvoorstelbaar veel reacties binnen, maar liefst 263 en ik heb ze […]

  250. Omatof04 schreef:

    Als fervente breister heb ik mij toch laten verleiden om de wol, dezelfde mooie kleuren, aan te kopen. Ik moet nog wel starten maar hoop dat het als haakleek niet te moeilijk wordt! Eerst een pull voor mijn kleindochter afwerken en dan begin ik ook!

  251. Lisette schreef:

    Wauw, dat is nog eens stoer! Je eigen CAL en dan ook nog eens bij het mooie La Maison Victor. Gefeliciteerd!!

  252. […] gaaf geworden natuurlijk en ik ben er super blij mee, maar het was me wel even een klusje :) Lees hier meer over die bijzondere deken, je kunt natuurlijk ook nog mee haken met de CAL! Hieronder zie je […]

  253. Ilse (by-ik.blogspot.nl) schreef:

    Heel gaaf!
    Het ziet er veelbelovend uit. Eerst “even” verhuizen en dan ga ik garen inslaan voor deze prachtige CAL. Ik ben gek op strependekens. Dit is een leuke variatie.
    Super bedankt voor het delen. Veel plezier en succes verder!

  254. Ria schreef:

    Ziet er prachtig uit! Inhaken heb ik nog nooit gedaan, leuk om iets nieuws te leren! Zou erg leuk zijn om te winnen.

  255. Hanne schreef:

    Gefeliciteerd…wat een mooie deken en wat een uitdaging voor mij om deze te maken..ik ding graag mee naar de prijs..want wie wil nu niet deze weelderige wollige deken maken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving